top of page

Англомовні освітні ігри про права людини

7 лютого 2018 року виявився надзвичайно насиченим для студентів 12 ПО(а) групи (куратор Леонова О. А.), які разом із викладачами англійської мови Нечипоренко Л. В. та Лук’яненко В. П. узяли участь у І етапі англомовних освітніх ігор на тему «Профілактика «булінгу», або цькування у шкільному середовищі». Захід був проведений волонтерами-тренерами Білоцерківської районної громадської організації «Товариство «Люди», які мають сертифікати міжнародного зразка «Youth Pass», із метою розкриття студентській молоді важливості теми дотримання та захисту соціальних, особистих та освітніх прав людини, виховання толерантного ставлення до інших, розвитку розмовної практики англійської мови в неформальному середовищі.



Студенти й не очікували, що потраплять на гру-руханку «Звичайний день незвичайної людини», що має на меті звернути увагу на таких людей та їхнє місце у суспільстві. Учасники заходу побували в ролі людей із особливими потребами та змогли відчути підтримку чи осуд оточуючих.


Сподіваємося, що проведення подібних заходів допоможе краще зрозуміти майбутнім фахівцям освіти специфіку роботи з дітьми, які мають особливі потреби, і завдяки цьому зробить цей світ більш толерантним.



0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page