top of page

Даруємо новорічний настрій працівникам коледжу

Ось і наближається чарівна пора новорічних свят, яку з нетерпінням чекають і діти, і дорослі. Із самого дитинства всі ми асоціюємо зиму зі справжніми чудесами і довгоочікуваними подарунками. Варто тільки повірити в чари - і найзаповітніше бажання обов'язково здійсниться! А щоб святкова атмосфера цілком огорнула трудовий колектив нашого коледжу ще до настання Нового року і Різдва, профспілковий комітет закладу також приготував подарунки.



26 грудня викладачі та працівники КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» з ініціативи профкому та за його фінансової підтримки відвідали Новорічний гала-концерт за участі провідних майстрів оперної та балетної сцени Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка у місті Києві. Захід був насичений різноманітними постановками, серед яких були справжні перлини оперного та балетного мистецтва.



Також кожного працівника коледжу чекає солодкий подарунковий набір, який є невід’ємною частиною проведення зимового свята.


Прийміть щирі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаємо Вам зустріти Новий рік у гарному настрої, зі світлими думками та хорошими намірами, які неодмінно повинні здійснитися. Нехай Ваші справи сприяють злагоді та миру, зростанню добробуту.


З Новим роком та Різдвом Христовим!

0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page