top of page

Одноденний англомовний табір в коледжі

24 січня в КВНЗ КОР “Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж” завітали волонтери Міжнародної організації “Goodnews Corps” з Америки Елізабет Торес (Н’ю Йорк), Деніша М Проктор (Н’ю Джерсі), Джонатан Ахабрам Ортега (Лас Вегас) та представник Global Youth в Україні Владислав Єрмолов з програмою “One Day English Camp”. Захід відвідали всі групи коледжу спеціальності Початкова освіта (англійська мова), студенти інших спеціальностей, викладачі циклової комісії іноземних мов, директор коледжу Ружицький В.А.



Американські волонтери провели чудовий одноденний англомовний табір. Волонтери та студенти працювали в 6 різних секціях. Спочатку студентам була запропонована настановча лекція, після якої вони були запрошені до різних секцій, де мали змогу практикувати різні види мовленнєвої діяльності, зокрема практикувалися у вимові складних англійських звуків, вивчали нові лексичні одиниці, за допомогою яких могли краще виражати свої емоції, співали пісні англійською мовою, ознайомилися з американськими ідіомами та грали в цікаві англомовні ігри.


В кінці зустрічі Джонатан, один з волонтерів, прочитав студентам коледжу цікаву Мind лекцію англійською мовою.


За декілька годин студенти повністю поринули в світ англійської мови, з якого було надзвичайно важко повернутися назад, і хоч захід має в своїй назві слово 'camp' він був надзвичайно корисним та пізнавальним як для студентів так і для викладачів.

0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page