top of page

День відкритих дверей

Відповідно до плану роботи коледжу на 2017-2018 н.р. 17 березня 2018 року у Білоцерківському гуманітарно-педагогічному коледжі було проведено День відкритих дверей. На теплу гостину до нашого навчального закладу завітали випускники шкіл м. Білої Церкви й Білоцерківського району та їх батьки, які отримали унікальну можливість - за короткий час познайомитися з основними напрямами діяльності коледжу.



Цьогоріч організатори заходу запропонували присутнім «помандрувати» Простором милосердя (презентація роботи Центру психосоціальної підтримки), Простором здоров’я і побачити фрагмент заняття з фітнесу, проведене викладачем фізичного виховання Овчаровою Н. А. зі студентами 201 CР групи.


Роботи студентів спеціальності «Образотворче мистецтво» були представлені на виставці художніх робіт, яку організували викладачі образотворчого мистецтва Слуцька Н. О. та Козаченко В. Л. У рамках Мистецького простору гостей заходу запросили до участі у майстер-класі з розпису імбирного печива. Не менш цікаву інформацію випускники шкіл отримали, потрапивши до Простору художньої графіки, - члени гуртка «Графос» на чолі з викладачем образотворчого мистецтва Шульгою О. Т. не тільки презентували свої роботи, а й дали можливість побачити, як проходить процес навчання мистецьким дисциплінам.


Викладач англійської мови Кошинська І. М. разом зі своїми вихованцями – членами англомовного клубу «Всесвіт» - перегорнули сторінки студентського життя, представивши на розсуд присутніх сценки та пісні англійською мовою. Слова вдячності від гостей заходу прозвучали для учасників студентського хору «Обрій» (керівник Андрєєва А. П.), які презентували свої музичні твори у рамках Співочого простору.


Викладач інформатики Парфенова Ю. А. познайомила гостей закладу із особливостями навчання на спеціальності «Початкова освіта (основи інформатики)» та показала студентські роботи з теми «Комп’ютерна графіка».


У рамках Простору здорового способу життя відбувся виступ агітбригади «Лідер» (керівник Литвин О. П.), «помандрувати» Просторами студентського самоврядування присутні змогли спільно з членами студентської ради коледжу. Насамкінець заходу відбулася зустріч з директором коледжу Ружицьким В. А. та секретарем приймальної комісії Титаренко Л. П., яка ознайомила присутніх із особливостями вступної кампанії – 2018.


Тож сподіваємося, що усі, хто завітав цього дня до нашого закладу, отримали ґрунтовну інформацію про діяльність коледжу.

0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page