top of page

Зустріч у межах проєкту "Підтримка поруч"


З початку повномасштабного вторгнення росії на територію України наше життя поділилося на «до» та «після». Кожен громадянин країни, попри те, чи перебуває він у безпеці, чи ні, відчуває стрес та постійну тривогу. Війна та світові новини все більше «знеструмлюють» нас. Проте ми маємо бути сильними, спокійними та емоційно стабільними, щоб працювати на перемогу і бути корисним країні.

Саме тому в межах освітнього хабу Київщини за напрямом «Підтримка поруч» члени колективу комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» 09 лютого 2023 року провели чергову онлайн-зустріч на тему «Самопідтримка – основа психологічної рівноваги» для жителів Київщини.

Аліса Веред та Діана Янакова розпочали зустріч з експрес-діагностики психоемоційного стану гостей. Разом з учасниками було розглянуто поняття «ресурсний стан», обговорено значення внутрішніх, зовнішніх та уявних (прихованих) ресурсів. З метою формування вміння підтримувати себе у будь-якій ситуації спікери запропонували виконати практичні вправи, зокрема: «Піклування про себе» (пошук внутрішніх та зовнішніх ресурсів); метод балансної моделі «Кристал» Носсрат Пезешкіана (відстежування витрат власної енергії на різні сфери життя); «Моє коло контролю» (розуміння зон відповідальності кожної особистості) та «Мій план стійкості» (прогнозування практичних рішень щодо само підтримки).

Захід завершився оцінкою власного ресурсного стану, «теплими обіймами» та побажаннями миру та процвітання Україні.

0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page