top of page

Наші професійні здобутки

15-17 березня 2018 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Дев’ята Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти –2018»,  організаторами якої стали компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.


Учасники виставки: заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи; закордонні заклади освіти та міжнародні освітні агенції; заклади загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти, обласні та міські органи управління освітою; заклади професійної (професійно-технічної) освіти, навчально-методичні (науково-методичні) центри (кабінети); виробники та постачальники засобів навчання, проектів, програм і рішень для галузі освіти, асоціації, видавництва, освітні портали.


КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» традиційно взяв участь у престижному освітянському форумі.



Цьогоріч заклад нагороджено золотою медаллю за представлену роботу творчого колективу у номінації «Упровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності освітнього процесу».


Також коледж був відзначений дипломом за презентацію досягнень та інноваційних пошуків у реформуванні національної сфери освіти і науки.


За активну організаторську та педагогічну діяльність із сталого зростання якості сучасної освіти Почесною грамотою був нагороджений директор КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж» Ружицький В. А.

0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page