top of page

Організація діяльності коледжу у 2024/2025 навчальному році: засідання педагогічної ради

29 серпня 2024 року в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» відбулося засідання педагогічної ради. У ході роботи педагогічної  ради було підбито підсумки освітньої діяльності коледжу у 2023/2024 навчальному році та визначено основні завдання на 2024/2025 навчальний рік. Прийнято відповідну ухвалу:

1. Забезпечити створення безпечного і комфортного освітнього середовища в коледжі для всіх учасників освітнього процесу для роботи в режимі офлайн відповідно до вимог Міністерства освіти і науки України.

      Упродовж 2024/2025 навчального року

Відповідальні: адміністрація,

 члени педагогічного колективу

2. Забезпечити безумовне дотримання визначених умов роботи педагогічного і студентського колективів в умовах воєнного стану, підвищити особисту відповідальність викладачів і керівників структурних підрозділів за дотримання вимог організації і проведення освітнього процесу, збереження контингенту здобувачів освіти.

Упродовж 2024/2025 навчального року

Відповідальні: адміністрація,

керівники структурних підрозділів, 

члени педагогічного колективу

3. Проаналізувати результати навчання здобувачів освіти за II семестр 2023/2024 навчального року на зборах академічних груп, засіданні навчальної ради коледжу. 

До 10.09.2024 року

Відповідальні:

Хоренко Т. О., заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи,

Корчинська Н. Ю., Мусієнко Н. Д., завідувачі  відділень,

Панченко Т. Л., завідувач кафедри педагогіки і психології початкової та дошкільної освіти,

куратори академічних груп

4. Удосконалювати цифрову грамотність усіх учасників освітнього процесу, сприяти широкому використанню освітніх порталів з метою підвищення якості освітнього процесу.

                                                      Упродовж 2024/2025 навчального року

Відповідальні: адміністрація,

 члени педагогічного колективу

5.  Реалізовувати інноваційні підходи до проходження усіх видів практики здобувачами фахової передвищої та вищої освіти, що визначені освітньо-професійними програми та навчальними планами спеціальностей.

                                                               Упродовж 2024/2025 навчального року

                                                                 Відповідальні: Галашевська В. М.,

                                                                 завідувач навчально-виробничої практики,

                                                                керівники практики

6. Організувати роботу педагогічного колективу на   IV (узагальнювальному, підсумковому) етапі науково-методичної проблеми коледжу «Цифрова трансформація як умова створення сучасного освітнього середовища, підвищення якості освіти та підготовки конкурентоспроможного фахівця».

Упродовж 2024/2025 навчального року

Відповідальні: 

Счастлива О. Д., завідувач навчально-методичного кабінету, 

Литвин О. П., методист навчально-методичного кабінету, 

 члени творчої групи

7. Підготувати звіт педагогічного колективу щодо реалізації завдань IV (узагальнювального) етапу всеукраїнського експерименту «Система  наступності в розвитку професійної мобільності  майбутніх педагогів у комплексі «ліцей-коледж» та завершити укладання колективної монографії за результатами експерименту.

  До 24.09.2024 року

Відповідальні: 

Ружицький В. А., в. о. директора коледжу, Хоренко Т. О., заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи,

Счастлива О. Д., завідувач навчально-методичного кабінету. 

8. Забезпечити психологічну підтримку та допомогу усім учасникам освітнього процесу, здійснювати соціальний захист здобувачів освіти у випадках, визначених законодавством.

Упродовж 2024/2025 навчального року

Відповідальні: 

Веред А. О., практичний психолог, 

Черниш Л. С., соціальний педагог,

 члени педагогічного колективу

9. Сприяти подальшому розвитку студентського самоврядування, широкому залученню здобувачів освіти до розв'язання питань освітнього процесу, розвитку громадської активності, організації здорового способу життя.

Упродовж 2024/2025 навчального року

Відповідальні: Косяк О. В., заступник директора 

з виховної роботи,

члени педагогічного колективу

ГОЛОСУВАННЯ 

Також було проаналізовано результати вступної кампанії 2024 року, схвалено план роботи і графік освітнього процесу КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж» на 2024/2025 навчальний рік, затверджено зміни до Положення про організацію освітнього процесу в КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж», Положення про організацію фізичного виховання і масового спорту у КЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж». 

Члени педагогічної ради визнали результати підвищення кваліфікації  трьох педагогічних працівників, рекомендували студентів Кротко Ольгу (21 СО(ом) група) і Вакуленко Єлизавету (4 ПО групи) як претендентів на стипендію голови Білоцерківської міської ради.

0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page