top of page

Свято щасливих сердець


День святого Валентина ще іменують Днем усіх закоханих. Свято — неофіційне і не є вихідним, проте активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого. День Валентина прийшов до нас з-за кордону і дуже скоро став одним із найпопулярніших молодіжних свят.

14 лютого 2023 року в Білоцерківському гуманітарно-педагогічному фаховому коледжі пройшов квест, присвячений Дню святого Валентина. Учасникам конкурсу було надано кілька цікавих завдань. «Політ кохання» - це завдання передбачало створення зізнання у коханні з будь-якого слова. Здобувачі освіти вразили суддів своєю креативністю. «Стріла Амура» - завдання, під час виконання якого студенти розташовували рядки віршів у правильній послідовності. «Легендарні пари», «Валентинка», «Серенади» - завдання квесту, над якими учасники плідно й весело працювали. А найбільше всім сподобалося завдання «Love is…», яке передбачало створення коміксу із легендарною фразою «Кохання — це…».

Але у День святого Валентина не забуваймо про найдорожче — захисників та захисниць України, які обороняють нашу державу від загарбників.

Бо любов — це …Україна!

А переможцями цього заходу стала 13ПО(ф) група, за що отримала невеличкий приз.

0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page