top of page

Серпнева конференція 2024

З метою визначення основних напрямів розвитку системи освіти Київської області 27 серпня 2024 року відбулася серпнева конференція.

Цьогорічний формат заходу — форум-діалог під тематичною назвою “Освіта Київщини: безпека, новий зміст, трансформація”, який пройшов під гаслом “Сила – у стійкості!”.

Організаторами заходу стали Київська обласна державна (військова) адміністрація та Департамент освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

Серед учасників заходу — керівництво області; представники Міністерства освіти і науки України; Державної служби якості освіти України; Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України та представники міжнародних освітніх організацій.

Програма форуму-діалогу включала три змістових блоки:

  1. Трансформація освіти

  2. Новий зміст освіти

  3. Безпека закладів освіти

Це були дискусійні панелі та нетворкінги, які розпочали свою роботу після короткого пленарного засідання. На цих платформах обговорювалися найбільш актуальні та важливі питання і проблеми, пов’язані з організацією якісного та безпечного освітнього процесу в умовах війни; упровадженням нового змісту освіти, який є вимогою сьогодення та запорукою подальшого розвитку і реформування галузі.

0 комментариев

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page